Συνέντευξη Κώστα Παπαϊωάννου, συνιδιοκτήτης Χιονοδρομικού Κέντρου Βελουχίου

Στην κάμερα του Star μίλησε σήμερα μετά την περιπέτεια που έζησε για 15 ώρες εγκλωβισμένος στο αυτοκίνητο του εν μέσω σφοδρής χιονοθύελλας ο υπεύθυνος του χιονοδρομικού κέντρου Καρπενησίου Κώστας Παπαϊωάννου.

Παρέα με έναν ακόμη υπάλληλο, διατήρησαν την ψυχραιμία τους και προσπάθησαν όπως αναφέρει να αντιμετωπίσουν την δύσκολη κατάσταση με χιούμορ. Σημαντική στάθηκε η εμπειρία του σε ανάλογες καιρικές συνθήκες. Ο Κώστας Παπαϊωάννου ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στην επιχείρηση που στήθηκε για να απεγκλωβίσουν τον ίδιο και 15 ακόμη άτομα από τα χιόνια. Δεν παραλείπει ωστόσο να καταγγείλει τον τρόπο λειτουργίας του ορειβατικού καταφυγίου που βρίσκεται δίπλα στο χιονοδρομικό αλλά είναι αυτόνομο. Ζητάει την παρέμβαση της ελληνικής ορειβατικής ομοσπονδίας αλλά και των δικαστικών αρχών για να μην επαναληφθεί ανάλογο περιστατικό.

Πηγή: lamiastar.gr

Οι πίστες του χιονοδρομικού

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου σας υποδέχεται με 18 πίστες σκι, και 4 off piste διαδρομές, χωρισμένες σε χρωματικές ζώνες.

Snowboard… χωρίς όρια! οργανωμένη πίστα Snowboard σας περιμένει φρεσκοχιονισμένη!

Βόλτα με αναβατήρες

LiftLift

Ο "Τάκης Φλέγκας" - ο εναέριος αναβατήρας του Χιονοδρομικού Κέντρου Βελούχι - σας προσκαλεί να το εξερευνήσετε από ψηλά.

Γνωρίστε το Καρπενήσι

Ένα τοπίο επιβλητικό αλλά φιλικό προς τον επισκέπτη! Καταφύγιο γαλήνης αλλά και προορισμός που γίνεται το βασίλειο της περιπέτειας, εκτοξεύοντας την αδρεναλίνη στο κόκκινο!