Διαγωνισμός για την Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού

Μεγάλος Διαγωνισμός, λάβετε μέρος τώρα!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού, το Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου διεξάγει διαγωνισμό για 10 τυχερούς.

Οι 5 πρώτοι τυχεροί θα κερδίσουν από 1 ετήσια κάρτα αξίας 120€.

Οι επόμενοι 5 τυχεροί θα κερδίσουν από 1 ζευγάρι μπότες apres ski.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και λάβετε μέρος στο Διαγωνισμό!
Δεκτές οι συμμετοχές μέχρι την Παρασκευή 18/01/2013, 17:00.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας www.velouxi.gr μετά από την “κλήρωση” που θα γίνει την Παρασκευή 18/01/2013 στις 18:00.

Νικητές του Διαγωνισμού

Από 1 ετήσια κάρτα αξίας 120€ κερδίζουν οι:

 1. ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΑΚΤΙΚΟΣ
 2. stefanos katsanis
 3. Κάκκου Αμαλία
 4. Nikoleta Alexioy
 5. Γιάννης Ζαπαντιώτης

Από 1 ζευγάρι μπότες apres ski κερδίζουν οι:

 1. Elpida soulioti
 2. NIKOS DHMHTRAKOGIANNHS
 3. ΜΙΣΥΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ
 4. Costantinos Venardis
 5. maria seitani

Όροι συμμετοχής:

 • Το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου 5 νικητές θα κερδίσουν από μια ετήσια κάρτα χιονοδρόμου για το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου για την περίοδο 2012 – 2013 και οι επόμενοι 5 νικητές από ένα ζευγάρι μπότες apres ski. Δεκτές συμμετοχές ως την Παρασκευή 18/01/2013 και ώρα 17.00 οπότε λήγει ο διαγωνισμός και θα γίνει η κλήρωση.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία που αναγράφονται ως υποχρεωτικά στη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό (πχ. ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου διατηρεί το δικαίωμα να σας αποστείλει δωρεάν ενημερωτικό email με δυνατότητα αυτόματης διαγραφής από τον παραλήπτη.
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 • Η κλήρωση θα γίνει στην επίσημη σελίδα μας στο facebook με την συμμετοχή του κοινού. Θα ζητηθεί σε έναν από εσάς να συμπληρώσει 10 νούμερα από το 1 μέχρι των αριθμό των συμμετοχών. Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο velouxi.gr. και στην επίσημη σελίδα μας στο facebook.
 • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους στο info@velouxi.gr και στο (697) 282-6800.
 • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του Χιονοδρομικού Κέντρου Βελουχίου.
 • Η παραλαβή του της κάρτας θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και μια φωτογραφία.
 • Η παραλαβή του δώρου (apres ski) θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας και δεν μεταβιβάζονται. Το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι πίστες του χιονοδρομικού

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου σας υποδέχεται με 18 πίστες σκι, και 4 off piste διαδρομές, χωρισμένες σε χρωματικές ζώνες.

Snowboard… χωρίς όρια! οργανωμένη πίστα Snowboard σας περιμένει φρεσκοχιονισμένη!

Βόλτα με αναβατήρες

LiftLift

Ο "Τάκης Φλέγκας" - ο εναέριος αναβατήρας του Χιονοδρομικού Κέντρου Βελούχι - σας προσκαλεί να το εξερευνήσετε από ψηλά.

Γνωρίστε το Καρπενήσι

Ένα τοπίο επιβλητικό αλλά φιλικό προς τον επισκέπτη! Καταφύγιο γαλήνης αλλά και προορισμός που γίνεται το βασίλειο της περιπέτειας, εκτοξεύοντας την αδρεναλίνη στο κόκκινο!