Προγράμματα σπουδών υποψήφιων εκπαιδευτών & προπονητών αλπικών αθλημάτων από τη Viosfera

Προγράμματα σπουδών υποψήφιων εκπαιδευτών & προπονητών αλπικών αθλημάτων & δραστηριοτήτων στην Αυστρία & στην Ελλάδα.

Εισαγωγή στο κεντρικό πρόγραμμα σπουδών της Αυστριακής-Τιρολιανής Σχολής  εκπαιδευτών – προπονητών χωρίς εισαγωγικές εξετάσεις . Στη συνέχεια όμως ο σπουδαστής υποχρεούται να επιτύχει στις νόμιμες προβλεπόμενες εξετάσεις για την παρακολούθηση των επόμενων προγραμμάτων φοίτησης.

Η Viosfera Alpinesports Instructor Courses σας παρέχει υψηλού επιπέδου ειδική πρακτική & θεωρητική εκπαίδευση – προετοιμασία  στην Αυστρία & στην Ελλάδα, για την επιτυχή σας πορεία στο κεντρικό πρόγραμμα σπουδών με στόχο την κατά σειρά απόκτηση των αντίστοιχων Αυστριακών πιστοποιήσεων – διπλωμάτων. Η επιβράβευση της προσπάθειάς σας είναι η άμεση επαγγελματική αποκατάσταση μέσω της Viosfera σε αντίστοιχες αθλητικές σχολές αλπικών δραστηριοτήτων κυρίως στην Αυστρία συμπεριλαμβανομένης & της χώρας μας .

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά την εκπαίδευση, προετοιμασία & την εξεταστική στον τομέα του εκπαιδευτή αλπικού σκι “Alpine Ski Instructor“.

  • Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται στην Αυστρία αυστηρώς & μόνο μέσω της κρατικής εξεταστικής επιτροπής του ομόσπονδου κρατιδίου της  Τιρολίας-Αυστρίας σε συνεργασία με την ομώνυμη Τιρολιανή Σχολή Εκπαιδευτών Σκι  & την Αθλητική Σχολή Viosfera.
  • Η εκπαίδευση πραγματοποιείται κατά φθίνουσα σειρά στη Γερμανική,  Ελληνική & Αγγλική γλώσσα.
  • Η γλώσσα μέσω της οποίας πραγματοποιούνται οι εξετάσεις είναι η Γερμανική & σε ένα μάθημα η Αγγλική (διδασκαλία χιονοδρομίας στην Αγγλική γλώσσα).  

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την αθλητική σχολή Viosfera

Οι πίστες του χιονοδρομικού

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου σας υποδέχεται με 18 πίστες σκι, και 4 off piste διαδρομές, χωρισμένες σε χρωματικές ζώνες.

Snowboard… χωρίς όρια! οργανωμένη πίστα Snowboard σας περιμένει φρεσκοχιονισμένη!

Βόλτα με αναβατήρες

LiftLift

Ο "Τάκης Φλέγκας" - ο εναέριος αναβατήρας του Χιονοδρομικού Κέντρου Βελούχι - σας προσκαλεί να το εξερευνήσετε από ψηλά.

Γνωρίστε το Καρπενήσι

Ένα τοπίο επιβλητικό αλλά φιλικό προς τον επισκέπτη! Καταφύγιο γαλήνης αλλά και προορισμός που γίνεται το βασίλειο της περιπέτειας, εκτοξεύοντας την αδρεναλίνη στο κόκκινο!