Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού Κυριακή 20 Ιανουαρίου στο Βελούχι

Τι είναι:

Η Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού είναι η δεύτερη φάση της εκστρατείας «Φέρτε τα παιδιά στο χιόνι». Η πρώτη φάση της εκστρατείας, που ονομάζεται SnowKidz, ξεκίνησε το 2009. Το  SnowKidz έχει στόχο να ενθαρρύνει τους FIS Member National Ski Associations να προωθήσουν τα σπορ στο χιόνι στις χώρες τους. Η Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού επιδιώκει να παρακινήσει τα παιδιά ηλικίας 4 – 14 ενθαρρύνοντας όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη να γιορτάσουν στο χιόνι σε όλο τον κόσμο ταυτόχρονα. Με λίγα λόγια, η Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού είναι η η πιο σημαντική μέρα του χρόνου στο χιόνι! Η Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού δεν είναι ένα μεμονωμένο γεγονός, αλλά σχεδιάζεται να οργανώνεται σε ετήσια βάση για τα επόμενα χρόνια.

Παροχές που σας προσφέρουμε

Έχουμε κάνει ειδική συμφωνία με το ταξιδιωτικό γραφείο Κάντζος (www.kantzos.gr / τηλ. 210-2511360) ώστε να σας παρέχουμε απίστευτες υπηρεσίες σε πολύ προσιτές τιμές. Πάνω στις πανέμορφες πλαγιές του όρους Τυμφρηστού ( Βελούχι) οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού κέντρου του Βελουχίου σας υποδέχονται προσφέροντάς σας όλες τις ανέσεις για να απολαύσετε το αγαπημένο σας σπορ ή τη συγκλονιστική θέα του κατάλευκου χιονισμένου τοπίου!

Προσφορές για την παγκόσμια ημέρα Χιονιού

Μεταφορά: Δωρεάν μεταφορά για οικογένειες προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου ( Ισχύει για οικογένειες που έχουν ένα τουλάχιστον παιδί έως 12 ετών)

Κάρτα Lift: Δωρεάν ημερήσια κάρτα Lift στο Κ/Χ Καρπενησίου για παιδιά έως 12 ετών

Ενοικίαση εξοπλισμού: Δωρεάν ενοικίαση εξοπλισμού για παιδιά έως 12 ετών

Μαθήματα: Δωρεάν μαθήματα για τα παιδιά έως 12 ετών σε γκρουπ των 10 ατόμων. Απαιτείται προκράτηση στο τηλέφωνο 6972991432.

Διαγωνισμοί

Θα γίνει αγώνας με έλκυθρα και οι νικητές θα παραλάβουν τρόπαια.

Κατασκευή Χιονάθρωπου.

Διαγωνισμός με άλματα στο Fun Bag του Χιονοδρομικού. Όλες οι συμμετέχοντες δεν θα πληρώσουν την χρήση του Fun Bag

Party

Jagermeister party στο Ice Bar του Χιονοδρομικού με δωρεάν σφηνάκια

Οι πίστες του χιονοδρομικού

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου σας υποδέχεται με 18 πίστες σκι, και 4 off piste διαδρομές, χωρισμένες σε χρωματικές ζώνες.

Snowboard… χωρίς όρια! οργανωμένη πίστα Snowboard σας περιμένει φρεσκοχιονισμένη!

Βόλτα με αναβατήρες

LiftLift

Ο "Τάκης Φλέγκας" - ο εναέριος αναβατήρας του Χιονοδρομικού Κέντρου Βελούχι - σας προσκαλεί να το εξερευνήσετε από ψηλά.

Γνωρίστε το Καρπενήσι

Ένα τοπίο επιβλητικό αλλά φιλικό προς τον επισκέπτη! Καταφύγιο γαλήνης αλλά και προορισμός που γίνεται το βασίλειο της περιπέτειας, εκτοξεύοντας την αδρεναλίνη στο κόκκινο!