Σχολή Σκι – Snowboard

Οι μαθητές μας, σκί…ζουν!

Οι πίστες είναι για όλους… όχι μόνο για τους δεινούς σκιέρ! Γι’ αυτό, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου λειτουργεί οργανωμένη σχολή σκι, για σας που θέλετε να κάνετε «τα πρώτα σας βήματα» πάνω στα παγοπέδιλα!

Διακεκριμένοι χιονοδρόμοι θα σας διδάξουν πώς να γλιστράτε με ασφάλεια πάνω στο χιόνι και θα σας αποκαλύψουν όλα τα μυστικά των σκιέρ!

Τολμήστε! Μη φοβηθείτε τις τούμπες στο χιόνι, γιατί θα ξεκινήσετε στις Πράσινες πίστες, που διαθέτουν μικρή κλίση και είναι κατάλληλες για σας, που δεν έχετε εμπειρία!

Μάθετε σκι εδώ στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Βελουχίου και χαρείτε, με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο το υπέροχο χιονισμένο τοπίο του Καρπενησίου!

Οι πίστες του χιονοδρομικού

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου σας υποδέχεται με 18 πίστες σκι, και 4 off piste διαδρομές, χωρισμένες σε χρωματικές ζώνες.

Snowboard… χωρίς όρια! οργανωμένη πίστα Snowboard σας περιμένει φρεσκοχιονισμένη!

Βόλτα με αναβατήρες

LiftLift

Ο "Τάκης Φλέγκας" - ο εναέριος αναβατήρας του Χιονοδρομικού Κέντρου Βελούχι - σας προσκαλεί να το εξερευνήσετε από ψηλά.

Γνωρίστε το Καρπενήσι

Ένα τοπίο επιβλητικό αλλά φιλικό προς τον επισκέπτη! Καταφύγιο γαλήνης αλλά και προορισμός που γίνεται το βασίλειο της περιπέτειας, εκτοξεύοντας την αδρεναλίνη στο κόκκινο!