Κληρώθηκε η νικήτρια του διαγωνισμού!!!!

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου στο Καρπενήσι σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Forest Suits διοργάνωσε έναν διαγωνισμό στο περίπτερο που είχε στηθεί αυτές τις μέρες στο The Mall Athens στο Μαρούσι! Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη όπως και το ενδιαφέρον τους για το Καρπενήσι και για το Χιονοδρομικό μας Κέντρο. Η κλήρωση έγινε την Κυριακή 01/12/2013 στις 21.00 στο ίδιο περίπτερο. Τυχερή είναι η κυρία Σταυροπούλου Δήμητρα που το κινητό της τελειώνει σε ……67!

Η νικήτρια κέρδισε δύο ΔΩΡΕΑΝ διανυκτερεύσεις για δύο άτομα σε σουίτα στο ξενοδοχείο Forest Suits στο Μεγάλο Χωριό και δωρεάν χρήση των lift στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου και για τις δύο αυτές μέρες!!! Η νικήτρια θα ενημερωθεί τηλεφωνικά!!!

Πολλά συγχαρητήρια!

Οι πίστες του χιονοδρομικού

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου σας υποδέχεται με 18 πίστες σκι, και 4 off piste διαδρομές, χωρισμένες σε χρωματικές ζώνες.

Snowboard… χωρίς όρια! οργανωμένη πίστα Snowboard σας περιμένει φρεσκοχιονισμένη!

Βόλτα με αναβατήρες

LiftLift

Ο "Τάκης Φλέγκας" - ο εναέριος αναβατήρας του Χιονοδρομικού Κέντρου Βελούχι - σας προσκαλεί να το εξερευνήσετε από ψηλά.

Γνωρίστε το Καρπενήσι

Ένα τοπίο επιβλητικό αλλά φιλικό προς τον επισκέπτη! Καταφύγιο γαλήνης αλλά και προορισμός που γίνεται το βασίλειο της περιπέτειας, εκτοξεύοντας την αδρεναλίνη στο κόκκινο!