Κατάστημα moSKIto

Προετοιμαστείτε, οργανωθείτε και ανεβείτε!

Η εταιρεία Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου ΑΕ κάνει από φέτος ένα βήμα ακόμα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών του Βελουχίου. Δημιούργησε και λειτουργεί ήδη το κατάστημα moSKIto στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου.

Το moSKIto βρίσκεται δίπλα στην ανανεωμένη κεντρική πλατεία του Καρπενησίου, σε έναν πανέμορφο πεζόδρομο. Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από στολές σκι, μπουφάν, γάντια, σκούφους αλλά και σκι, μπότες και snowboard σε ελκυστικές τιμές, αλλά και μεγάλες προσφορές!

Ενοικίαση εξοπλισμού

Έχετε την δυνατότητα πλέον να ενοικιάσετε τον εξοπλισμό ski ή snowboard από το κατάστημά μας κερδίζοντας επιπλέον έκπτωση 10%. Η παραλαβή και η παράδοση του εξοπλισμού θα γίνεται κατευθείαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο για διευκόλυνση των πελατών μας.

Έκδοση ημερήσιας κάρτας χιονοδρομίας

Υπάρχει πλέον η δυνατότητα η έκδοση της ημερήσιας κάρτας χιονοδρομίας να εκδοθεί από το κατάστημά μας για να αποφεύγετε τις ουρές αναμονής στο chalet του χιονοδρομικού κέντρου!

Πληροφόρηση

Το κατάστημα moSKIto ενημερώνεται άμεσα για τις καιρικές συνθήκες και για την λειτουργία των αναβατήρων αλλά και όλου του χιονοδρομικού. Μπορείτε λοιπόν να μάθετε την κατάσταση του βουνού πριν ανεβείτε.

Οι πίστες του χιονοδρομικού

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου σας υποδέχεται με 18 πίστες σκι, και 4 off piste διαδρομές, χωρισμένες σε χρωματικές ζώνες.

Snowboard… χωρίς όρια! οργανωμένη πίστα Snowboard σας περιμένει φρεσκοχιονισμένη!

Βόλτα με αναβατήρες

LiftLift

Ο "Τάκης Φλέγκας" - ο εναέριος αναβατήρας του Χιονοδρομικού Κέντρου Βελούχι - σας προσκαλεί να το εξερευνήσετε από ψηλά.

Γνωρίστε το Καρπενήσι

Ένα τοπίο επιβλητικό αλλά φιλικό προς τον επισκέπτη! Καταφύγιο γαλήνης αλλά και προορισμός που γίνεται το βασίλειο της περιπέτειας, εκτοξεύοντας την αδρεναλίνη στο κόκκινο!