Καρπενήσι

«Ανεβείτε» στο Καρπενήσι!

«Θαυμάζω» στα αρχαία ελληνικά σημαίνει “απορώ”.  Το Καρπενήσι,  θα σας κάνει να «θαυμάσετε», τόσο με την αρχαία, όσο και με τη σύγχρονη έννοια της λέξης!

Θα θαυμάσετε την ανεξάντλητη ομορφιά της φύσης και συγχρόνως θα απορήσετε πώς ένας τόπος μπορεί να συγκεντρώνει τόσες υπέροχες αντιθέσεις σε ένα μοναδικό συνδυασμό.

Ένα τοπίο επιβλητικό αλλά φιλικό προς τον επισκέπτη! Ένα καταφύγιο γαλήνης αλλά και ένας προορισμός που γίνεται το βασίλειο της περιπέτειας, εκτοξεύοντας την αδρεναλίνη στο κόκκινο! Ένα καταπράσινο βουνό άλλα και μια πανέμορφη τεχνητή  λίμνη! Μια κορυφαία επιλογή για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ αλλά και για όσους προτιμούν τη έντονη νυχτερινή διασκέδαση!

Χειμώνα ή καλοκαίρι το Καρπενήσι, η ευρύτερη περιοχή του, αλλά και οι άνθρωποί του, θα σας υποδεχτούν με την πιο φιλόξενη διάθεση που μπορείτε να φανταστείτε και θα σας προσφέρουν με γενναιοδωρία ό,τι πιο όμορφο, ό,τι πιο εκλεκτό έχει αυτός ο ευλογημένος τόπος!

Αν αυτά που μόλις διαβάσατε σας ενέπνευσαν, αδράξτε την ευκαιρία, ανεβείτε στο Καρπενήσι … και ζήστε τα!

Οι πίστες του χιονοδρομικού

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου σας υποδέχεται με 18 πίστες σκι, και 4 off piste διαδρομές, χωρισμένες σε χρωματικές ζώνες.

Snowboard… χωρίς όρια! οργανωμένη πίστα Snowboard σας περιμένει φρεσκοχιονισμένη!

Βόλτα με αναβατήρες

LiftLift

Ο "Τάκης Φλέγκας" - ο εναέριος αναβατήρας του Χιονοδρομικού Κέντρου Βελούχι - σας προσκαλεί να το εξερευνήσετε από ψηλά.

Χιονοδρομικό Κέντρο

Ανανεωμένο από κάθε άποψη σας περιμένει το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελούχι, πάνω στις πανέμορφες πλαγιές του όρους Τυμφρηστού με σύγχρονες εγκαταστάσεις και ανέσεις.