Κανονικά θα γίνουν οι διεθνείς αγώνες στο Χιονοδρομικό του Καρπενησίου

Ολοκληρώθηκε η μαραθώνια επιχείρηση για την διάνοιξη του Χιονοδρομικού.

Ο δρόμος, χάρη στις προσπάθειες των χειριστών που δούλευαν πράγματι κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες άνοιξε, αλλά η κίνηση γίνεται υποχρεωτικά με αλυσίδες, σχεδόν από το ΜΟΝΤΑΝΑ και πάνω.

Επίσης καί αύριο Σάββατο 18-2-2012 το πρωί χρειάζεται μεγάλη προσοχή διότι λογω του παγετού που θα επικρατήσει απόψε Παρασκευή 17-2-2012, ο δρόμος είναι επικίνδυνος. Χρειάζονται απαραίτητα και αύριο αλυσίδες.

Οι πίστες που θα γίνει ο διεθνής αγώνας σκι, σύμφωνα με πληροφορίες του evrytanika.gr έχουν πάρει το πράσινο φως μετά τον σημερινό έλεγχο που έγινε από τον τεχνικό υπεύθυνο.

Σημαντική ήταν πάντως η συμβολή του χιονοδρομικού κέντρου και των ιδιωτών που διαχειρίζονται το κέντρο στην πραγματοποίηση των αγώνων, και αυτό διότι όλες τις προηγούμενες ημέρες οι υπάλληλοι του χιονοδρομικού έδωσαν πραγματική μάχη ώστε σήμερα ο δρόμος να είναι ανοιχτός και οι πίστες έτοιμες να δεχτούν τον διεθνή αγώνα.

Πηγή: evrytanika.gr

Οι πίστες του χιονοδρομικού

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου σας υποδέχεται με 18 πίστες σκι, και 4 off piste διαδρομές, χωρισμένες σε χρωματικές ζώνες.

Snowboard… χωρίς όρια! οργανωμένη πίστα Snowboard σας περιμένει φρεσκοχιονισμένη!

Βόλτα με αναβατήρες

LiftLift

Ο "Τάκης Φλέγκας" - ο εναέριος αναβατήρας του Χιονοδρομικού Κέντρου Βελούχι - σας προσκαλεί να το εξερευνήσετε από ψηλά.

Γνωρίστε το Καρπενήσι

Ένα τοπίο επιβλητικό αλλά φιλικό προς τον επισκέπτη! Καταφύγιο γαλήνης αλλά και προορισμός που γίνεται το βασίλειο της περιπέτειας, εκτοξεύοντας την αδρεναλίνη στο κόκκινο!