Ελάτε στο ανανεωμένο Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου!

Newsletter Issue 01 / 05 Δεκεμβρίου, 2012

Ελάτε στο ανανεωμένο Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου!

Ανανεωμένο απο κάθε άποψη σας περιμένει το ΝΕΟ Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου στο Καρπενήσι! Πάνω στις πανέμορφες πλαγιές του όρους Τυμφρηστού (Βελούχι) οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του σας υποδέχονται προσφέροντάς σας όλες τις ανέσεις για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας σπορ ή την συγκλονιστική θέα του κατάλευκου χιονισμένου τοπίου!

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου θα ξεκινήσει την λειτουργία του φέτος, με ακόμα χαμηλότερες τιμές, στις 15 Δεκεμβρίου, ημέρα Σάββατο. Σε περίπτωση που ο καιρός το επιτρέψει μπορεί αυτό να γίνει και νωρίτερα.

Την φετινή σεζόν θα υπάρχουν λεωφορεία (ski-bus) τα οποία θα φεύγουν καθημερινά από Αθήνα (από πολλές περιοχές της Αττικής) σε προνομιακές τιμές. Θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για το πρόγραμμα και το κόστος των εισιτηρίων.

Η φετινή χρονιά βρίσκει το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου πιο οργανωμένο και σαφώς ανανεωμένο. Έχουν γίνει αποβραχύνσεις και καθαρισμός των πιστών, όπως επίσης και χωματουργικές προεργασίες για το snow park για την καλύτερη λειτουργία των πιστών ακόμα και με λιγότερο χιόνι και για την ασφαλέστερη χρήση τους από τους χιονοδρόμους. Έχει γίνει εσωτερική ανακαίνιση του chalet με ένα περιβάλλον πιο ζεστό και πιο μοντέρνο για μια χαρούμενη παραμονή για τον επισκέπτη.

Προγραμματίζονται διάφορα events και πάρτυ με νυχτερινό σκι για ΚΑΘΕ Σάββατο και την περίοδο των γιορτών καθημερινά εφόσον ο καιρός το επιτρέπει.

Έχει ολοκληρωθεί ο ετήσιος έλεγχος ασφαλείας και έχουν γίνει οι απαραίτητες συντηρήσεις σε όλο τον μηχανολογικό εξοπλισμό του Χιονοδρομικού Κέντρου για την απαραίτητη ασφάλεια επισκεπτών και χιονοδρόμων.

Προτεραιότητά μας η ευχάριστη, διασκεδαστική και ασφαλής παραμονή σας!

Από φέτος τον χειμώνα όλοι ανεβαίνουμε στο Καρπενήσι και στο ΝΕΟ Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου. Ζήστε μια νέα εμπειρία στο απέραντο λευκό!

Οι πίστες του χιονοδρομικού

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου σας υποδέχεται με 18 πίστες σκι, και 4 off piste διαδρομές, χωρισμένες σε χρωματικές ζώνες.

Snowboard… χωρίς όρια! οργανωμένη πίστα Snowboard σας περιμένει φρεσκοχιονισμένη!

Βόλτα με αναβατήρες

LiftLift

Ο "Τάκης Φλέγκας" - ο εναέριος αναβατήρας του Χιονοδρομικού Κέντρου Βελούχι - σας προσκαλεί να το εξερευνήσετε από ψηλά.

Γνωρίστε το Καρπενήσι

Ένα τοπίο επιβλητικό αλλά φιλικό προς τον επισκέπτη! Καταφύγιο γαλήνης αλλά και προορισμός που γίνεται το βασίλειο της περιπέτειας, εκτοξεύοντας την αδρεναλίνη στο κόκκινο!