Διήμερο event της Lucozade 2/3 & 3/3 στο Βελούχι!!!

Το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 η Lucozade (επίσημος χορηγός στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου) θα βρίσκεται στις πίστες και στα chalet του Χιονοδρομικού Κέντρου, διοργανώνοντας διαγωνισμούς και ιδιαίτερες φωτογραφίσεις για τους φίλους επισκέπτες, δίνοντας πολλά και πλούσια ΔΩΡΑ!!!

Συγκεκριμένα στο εσωτερικό του μικρού chalet τοποθετούμε ένα lucozade branded mini studio lab σε μια compact αυτοματοποιημένη μονάδα που εκτυπώνει στιγμιαία “drop-dead- challenging” φωτογραφίες με ποιότητα ταυτόσημη εξώφυλλου περιοδικού!

Οι εκπληκτικές δυνατότητες branding και η ψηφιακή τοποθέτηση Lucozade δημιουργικών πάνω στη φωτογραφία, θα συνθέτουν ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα συνδέει μέσα σε μία φωτογραφία τον επισκέπτη με το Lucozade.

Θα είναι μαγικά!!! Μην λείψει κανείς!

Οι πίστες του χιονοδρομικού

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου σας υποδέχεται με 18 πίστες σκι, και 4 off piste διαδρομές, χωρισμένες σε χρωματικές ζώνες.

Snowboard… χωρίς όρια! οργανωμένη πίστα Snowboard σας περιμένει φρεσκοχιονισμένη!

Βόλτα με αναβατήρες

LiftLift

Ο "Τάκης Φλέγκας" - ο εναέριος αναβατήρας του Χιονοδρομικού Κέντρου Βελούχι - σας προσκαλεί να το εξερευνήσετε από ψηλά.

Γνωρίστε το Καρπενήσι

Ένα τοπίο επιβλητικό αλλά φιλικό προς τον επισκέπτη! Καταφύγιο γαλήνης αλλά και προορισμός που γίνεται το βασίλειο της περιπέτειας, εκτοξεύοντας την αδρεναλίνη στο κόκκινο!