Διαδρομή

Το ταξίδι σας στο Καρπενήσι!

Η απόδρασή σας ξεκινά, από τη στιγμή που θα ξεφύγετε από το αυστηρό, αστικό τοπίο.
Τα 293 χλμ. της διαδρομής από την Αθήνα προς το Καρπενήσι προσφέρουν πολλά σημεία να θαυμάσετε και να ξεκουράσετε τα μάτια σας με όμορφες και διαφορετικές εικόνες!
Ο δρόμος σας θα έχει εναλλαγές πεδινού και ορεινού τοπίου, καθώς θα ακολουθείτε τη πορεία σας κατά μήκος του Σπερχειού ποταμού και στη συνέχεια, ανηφορίζοντας στον Τυμφρηστό.

Φτάνοντας στο κέντρο της Στερεάς Ελλάδας, αντικρίζετε ένα καταπράσινο, γεμάτο έλατα, περιβάλλον! Έχετε φτάσει στον προορισμό σας! Στην Ευρυτανία!

Αξίζει να γνωρίζετε ότι σύμφωνα με έρευνες της UNESCO, είναι η πέμπτη στον κόσμο και η πρώτη περιοχή στην Ευρώπη, σε καθαρότητα περιβάλλοντος!

Προχωρώντας λίγο ακόμη, βρίσκεστε στο Καρπενήσι, την πρωτεύουσα του Νομού Ευρυτανίας! Μια πόλη που βρίσκεται σε υψόμετρο 960 μ. στους πρόποδες του όρους Τυμφρηστού ( Βελούχι ).

Αφού ξεκουραστείτε στο ξενοδοχείο ή την πανσιόν που θα επιλέξετε, μη χάνετε στιγμή! Ξεκινήστε να εξερευνήσετε τις ομορφιές της περιοχής!

Οι πίστες του χιονοδρομικού

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου σας υποδέχεται με 18 πίστες σκι, και 4 off piste διαδρομές, χωρισμένες σε χρωματικές ζώνες.

Snowboard… χωρίς όρια! οργανωμένη πίστα Snowboard σας περιμένει φρεσκοχιονισμένη!

Βόλτα με αναβατήρες

LiftLift

Ο "Τάκης Φλέγκας" - ο εναέριος αναβατήρας του Χιονοδρομικού Κέντρου Βελούχι - σας προσκαλεί να το εξερευνήσετε από ψηλά.

Χιονοδρομικό Κέντρο

Ανανεωμένο από κάθε άποψη σας περιμένει το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελούχι, πάνω στις πανέμορφες πλαγιές του όρους Τυμφρηστού με σύγχρονες εγκαταστάσεις και ανέσεις.