Ανεβείτε στο Βελούχι για ski ή snowboard ακόμη και αν δεν έχετε τον απαραίτητο δικό σας εξοπλισμό!

 Δυνατή μουσική, πολύ κέφι και “party by Jagermeister” την Κυριακή!

 

Ήλιος, άφθονο χιόνι, καλή μουσική και δωρεάν ενοικίαση ski ή Snowboard, με την ημερήσια κάρτα αναβατήρων και σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό στις ανανεωμένες πίστες του Βελουχίου και αυτό το Σαββατοκύριακο 22-23 Μαρτίου 2014.

Οι υπεύθυνοι του Χιονοδρομικού μετά την επιτυχία του all day event το προηγούμενο Σάββατο προσκαλούν τους λάτρεις του ski και του snowboard, αλλά και τους επισκέπτες του βουνού, το Σαββατοκύριακο της 25ης Μαρτίου 2014 σε ένα ακόμη διήμερο άθλησης, αναψυχής και διασκέδασης.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο στο Καρπενήσι προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες αυτού του Σαββατοκύριακου μία μοναδική προσφορά, η οποία περιλαμβάνει στην τιμή των 20 € της ημερήσιας κάρτας αναβατήρων (lifts) και παροχή πλήρους εξοπλισμού ski ή snowboard

Την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 η νεανική μουσική και το “party by Jagermeister”  στο ice bar, θα ξεκινήσει νωρίς το πρωί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του snow park με το FunBaG, όπου όλοι οι skier & snowboarders μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στα άλματα.

Οι πίστες του χιονοδρομικού

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου σας υποδέχεται με 18 πίστες σκι, και 4 off piste διαδρομές, χωρισμένες σε χρωματικές ζώνες.

Snowboard… χωρίς όρια! οργανωμένη πίστα Snowboard σας περιμένει φρεσκοχιονισμένη!

Βόλτα με αναβατήρες

LiftLift

Ο "Τάκης Φλέγκας" - ο εναέριος αναβατήρας του Χιονοδρομικού Κέντρου Βελούχι - σας προσκαλεί να το εξερευνήσετε από ψηλά.

Γνωρίστε το Καρπενήσι

Ένα τοπίο επιβλητικό αλλά φιλικό προς τον επισκέπτη! Καταφύγιο γαλήνης αλλά και προορισμός που γίνεται το βασίλειο της περιπέτειας, εκτοξεύοντας την αδρεναλίνη στο κόκκινο!