Ανεράδα Inn

Anerada Inn

Πληροφορίες

Αισθήσεις, μυρωδιές, χρώματα, αισθητική & ανθρώπινη ζεστασιά κυριαρχούν εδώ και 20 χρόνια. Γευτείτε το πλούσιο πρωϊνό, το απογευματινό τσάϊ βουνού με τα σπιτικά γλυκά και το ποτό σας το βράδυ με μουσική jazz & blues, στο καθιστικό ή στο κήπο ανάλογα με την εποχή του χρόνου.

Ένα ξεχωριστό πάντρεμα των αισθήσεων με το ρομαντισμό και τη χαλάρωση σε ένα μοναδικό Ξενώνα Boutique για ταξιδιώτες που γνωρίζουν ακριβώς αυτό που ψάχνουν.

Ένα πανώριο σκηνικό που ξελογιάζει… Παντού πράσινο, κιόσκι με αραχνούφαντες κουρτίνες και τον ίσκιο μιάς σεβάσμιας καρυδιάς, προσφέρουν μιά μοναδική εμπειρία στο ζεστό ρομαντικό περιβάλλον.

Στοιχεία επικοινωνίας

Μεγάλο Χωριό, 360 75, Καρπενήσι, Ευρυτανία
Υπεύθυνη: Μαρία Γιαννάκου
Τηλέφωνο: 22370-41479 | Κινητό: 6944 505 045 | Fax: 210-6841802 | E-mail: info@anerada.com.gr
Ιστοσελίδα: http://www.anerada.com.gr

Οι πίστες του χιονοδρομικού

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου σας υποδέχεται με 18 πίστες σκι, και 4 off piste διαδρομές, χωρισμένες σε χρωματικές ζώνες.

Snowboard… χωρίς όρια! οργανωμένη πίστα Snowboard σας περιμένει φρεσκοχιονισμένη!

Βόλτα με αναβατήρες

LiftLift

Ο "Τάκης Φλέγκας" - ο εναέριος αναβατήρας του Χιονοδρομικού Κέντρου Βελούχι - σας προσκαλεί να το εξερευνήσετε από ψηλά.

Γνωρίστε το Καρπενήσι

Ένα τοπίο επιβλητικό αλλά φιλικό προς τον επισκέπτη! Καταφύγιο γαλήνης αλλά και προορισμός που γίνεται το βασίλειο της περιπέτειας, εκτοξεύοντας την αδρεναλίνη στο κόκκινο!