Διεθνείς Αγώνες Σκι στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου

Ο Ε.Ο.Σ. Καρπενησίου ενημερώνει ότι στο χιονοδρομικό κέντρο Καρπενησίου στις 18 και 19 Φεβρουαρίου 2012 θα διεξαχθούν διεθνείς αγώνες «F.I.S.» καταβάσεων αλπικού σκι «VELOUCHI ALPINE SKI CUP 2012» στις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών – Εφήβων – Νεανίδων.

Επίσης οι αγώνες είναι οι δεύτεροι προκριματικοί για το πανελλήνιο πρωτάθλημα καταβάσεων.

Μετά την τελευταία μεγάλη χιονόπτωση που είχαμε στην περιοχή του Καρπενησίου έχουν ήδη ξεκινήσει οι προετοιμασίες για την διεξαγωγή των αγώνων, στρώσιμο πίστας, αποχιονισμός κ.λ.π.  στο χιονοδρομικό κέντρο Βελουχιού.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της οργανωτικής επιτροπής την Παρασκευή η πίστα «ΗΡΑΚΛΗΣ» στην οποία θα διεξαχθούν οι αγώνες θα δοθεί  στους αθλητές για προπόνηση.

Για περισσότερες πληροφορίες: Νέο Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου 22370  22002

Διευθυντής Διαχείρισης Χ.Κ.Β.  Κ. Κώστας Παπαϊωάννου 6979 727467

Οι πίστες του χιονοδρομικού

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου σας υποδέχεται με 18 πίστες σκι, και 4 off piste διαδρομές, χωρισμένες σε χρωματικές ζώνες.

Snowboard… χωρίς όρια! οργανωμένη πίστα Snowboard σας περιμένει φρεσκοχιονισμένη!

Βόλτα με αναβατήρες

LiftLift

Ο "Τάκης Φλέγκας" - ο εναέριος αναβατήρας του Χιονοδρομικού Κέντρου Βελούχι - σας προσκαλεί να το εξερευνήσετε από ψηλά.

Γνωρίστε το Καρπενήσι

Ένα τοπίο επιβλητικό αλλά φιλικό προς τον επισκέπτη! Καταφύγιο γαλήνης αλλά και προορισμός που γίνεται το βασίλειο της περιπέτειας, εκτοξεύοντας την αδρεναλίνη στο κόκκινο!